Bernabé Barragán: 'Els fitxatges il·lusionen'

L'arribada de cares noves al Nàstic ha aixecat els ànims. Així ho diu el mateix vestidor, molt més tranquil, ara que s'ha accelerat també l'operació sortida de futbolistes al mercat de l'hivern.

Per primer cop veiem en acció, amb la resta de companys, el defensa Fabián Noguera i el davanter Berat Sadik. Sembla que tots dos, especialment Noguera, disposen de condició física per ser útils a curt termini. Veurem, però, si tindran minuts diumenge contra la Unión Deportiva Las Palmas.

El sisè i el setè fitxatge de l'hivern han animat l'entorn i també la resta de la plantilla, malgrat que el Nàstic és cuer a set punts del darrer equip que continuaria a Segona.

Ja sense Manu del Moral, podem avançar que Salva continuarà amb dorsal del filial tot i renovar amb el Nàstic. Això evitarà ocupar una altra fitxa que encara podria cobrir-se amb la incorporació d'un futbolista de banda. Si tots rendissin com Bernabé sota pals, la remuntada seria molt més possible.

I atenció al detall. Així s'ha despertat la gespa del Nou Estadi, coberta per una tela que la protegeix del fred. El Nàstic no l'ha trepitjat avui per preservar-la de cara al duel d'aquest cap de setmana, el primer com a local de la segona volta.