Parc Central arriba a la plena ocupació

Després de diversos anys immers en diferents reformes i ampliacions, el Centre Comercial Parc Central ha arribat a la seva gairebé plena ocupació. D'aquesta manera el centenar de marques presents apropen una oferta comercial que competeix directament amb la venda 'online'.

Amb el 99% d'ocupació dels seus locals i havent completat una oferta àmplia en diferents sectors comercials com la moda, la restauració i la tecnologia amb primeres marques. D'aquesta manera afronta aquest 2019 el Centre Comercial Parc Central de Tarragona. Des de la seva direcció creuen que amb l'arribada durant el darrer anys de diferents grans marques com Primark, Xiaomi o Munich entre d'altres es completa la profunda renovació duta a terme en els darrers anys i que ha permès superar els anys de crisi econòmica.

Tot per a formar una oferta comercial de més d'un centenar de marques que competeix de manera directa amb el comerç on-line, oferint al comprador alguna cosa més que la venda directa de productes.

De cara al futur, i un cop gairebé completada l'oferta comercial, el centre aposat per millores estructurals i de les mateixes botigues per a continuar esdevenint referència comercial a al ciutat tant pels tarragonins com pels visitants.