Els taxistes tarragonins es desplacen a Barcelona a l'espera de solucions

Pendents de la reunió entre la Generalitat i el sector del taxi i de les VTC d'aquest dimarts. Així es troben els taxistes del territori, una cinquantena dels quals s'han traslladat aquest matí a Barcelona per a donar suport a les mobilitzacions del sector. Del que surti de la trobada amb el govern català podria sorgir una nova convocatòria de vaga al Camp de Tarragona.

A primera hora d'aquest dimarts una cinquantena de taxistes de diferents municipis del camp de Tarragona com Tarragona i Salou entre d'altres sortien en caravana cap a Barcelona per a sumar-se a les mobilitzacions del sector i fer pressió així davant la reunió programada amb el govern català per a desbloquejar el conflicte que afecta a taxistes i empreses de vehicles amb conductor.

És la primera mobilització programada pels taxistes tarragonins, acordada aquest dilluns al vespre en una assemblea en que van acordar restar a l'espera del resultat d'unes negociacions que, en el cas de resultar negatives pel sector, podrien desembocar en una nova vaga del taxi al territori.

Una vaga que, de moment no ha arribat a la ciutat de Tarragona, on aquest dimarts, tot i que amb menys vehicles circulant a causa de la mobilització a Barcelona, el servei es duu a terme amb la màxima normalitat.