TGN Bàsquet: 3 dies, 2 partits

El futur del TGN Bàsquet quedarà marcat pel que passi de divendres a diumenge. Les noies del Sagrat Cor afronten un doble compromís interesetmanal que les pot treure de la part baixa de Copa Catalunya, la màxima categoria del bàsquet català.

El TGN Bàsquet-Les Corts del mes d'octubre va ajornar-se perquè el conjunt barceloní va decidir no viatjar per l'arribada imminent de pluges torrencials. La Federació no va donar el partit per acabat, establint un nou dia i hora: divendres a les 21 hores. Les liles i les visitants pugnen per la permanència amb tres i quatre victòries, respectivament.

Dos dies després, diumenge a les 17.45 hores, el desplaçament a la pista del tercer per sota, el Bencriada, serà més o menys còmode en funció del que passi divendres. En qualsevol cas, l'equip de Juan Carlos Arjona es juga part del seu futur en 72 hores.

Serà la segona i tercera jornada que el TGN Bàsquet compta amb la nouvinguda Laura Hugues. També amb la capitana Laura Pascual que ha deixat enrere la lesió al turmell.