Igual que amb Juan Merino

El Nàstic d'Enrique Martín pràcticament calca la situació viscuda pel Nàstic de dues temporades enrere. Aquell cop l'equip va salvar-se amb canvi d'entrenador inclòs... Serà possible de nou el miracle de contimuar a Segona?

El 2017 va començar amb el Nàstic cuer de la Lliga a cinc de la permànencia i amb 18 punts, dos més que ara i un més a prop de l'objectiu. Però la dinàmica d'aquell projecte era pèssima després d'encadenar cinc jornades sense guanyar: tres derrotes i dos empats.

La paciència envers Juan Merino va arribar a la seva fi a les acaballes d'aquell curs i amb la incorporació de Nano Rivas, que va salvar l'equip en signar tres victòries consecutives.

L'actual Nàstic vol cares noves que s'incorporaran els pròxims dies. Clarament la plantilla actual és inferior a la de fa dos anys. Ara bé, la bona imatge de la derrota a Elx i de la victòria contra el Còrdova permet considerar que la remuntada no és impossible.

El Nàstic treballarà demà dimecres i dijous a Olot, en un nou desplaçament obligat pel mal estat de la gespa del Nou Estadi i per la manca d'alternatives pròpies de garanties.

La segona volta començarà diumenge al camp del Tenerife, el dissetè classificat.