Mikel Villanueva ja treballa amb el Nàstic

És un jove de 25 anys i el típic defensa amb caràcter i agressivitat. Villanueva és el nou puntal d'Enrique Martín per posar punt final a la inestabilitat del Nàstic al darrere. 

Malgrat la millora pel sorgiment de Salva i l'evolució de Djetei i Fali, Villanueva arriba per ser titular i sobretot per dosificar millor els minuts i les peces existents. Nascut a Veneçuela, és internacional per la seva selecció i també pot ocupar el carril esquerre. Aquí és on puntualment el va ubicar el tècnic reusenc, Xavi Bartolo. En qualsevol cas el Nàstic el vol per jugar a l'eix i per permetre que l'equip recuperi la línia de tres centrals.

12 vegades titular a Reus, els impagaments de tres mensualitats l'han resituat ara al Nou Estadi a la recerca de minuts que li permetin tornar al Màlaga el curs vinent.

Un Villanueva que podria debutar aquest diumenge al camp de l'Elx. Ara bé, no sembla probable que ho faci com a titular.

Fins ara no es compleix la dita del "deixin sortir abans d'entrar" però diversos noms tenen les portes obertes per abandonar el club. No és descartable que aviat diguin adéu jugadors com Tete Morente, Manu del Moral i fins i tot Raúl Albentosa, si sorgeix alguna opció interessant per a totes les parts.

El Nàstic és cuer a cinc punts de distància de les places de permanència i aquest cap de setmana acomiadarà la primera volta. De moment és també el darrer classificat pel que fa als gols, una taula fictícia que situa els grana amb tan sols 13 dianes en 20 jornades.