Raimundo Amador, un dels principals atractius del festival de flamenc de Tarragona

El mes de febrer a Tarragona tindrà regust de flamenc. La ciutat estrenarà el cicle “Tarragona sona flamenc”, un festival que inclourà 26 propostes relacionades amb aquest estil musical i l’art que l’acompanya. 7 concerts, 10 propostes de ball, activitats dirigides i classes magistrals amb voluntat d’apropar el món del flamenc a un públic divers. Un festival que neix amb voluntat de continuïtat i que aplega la sensibilitat d’una dotzena d’entitats tarragonines i que arribarà a divuit espais de la ciutat.

El cicle, que s’allargarà fins al 22 de febrer, l’encetarà Raimundo Amador l’1 de febrer a la Sala Zero. El cantautor cordovès El Pele, la bailaora Karime Amaya, el tarragoní Francis Nuñez o Frontera Azul, flamenc també amb regust tarragoní, seran alguns dels protagonistes del cicle. Classes obertes per iniciar-se a la pràctica del ball flamenc de les escoles de flamenc dels Centres Cívics, Art i Flamenc i Flamencos, masterclass amb la bailaora tarragonina Belén López o a la Herrería són altres activitats programades en un festival que vol ser transversal.

El final de festa, tot i que ja fora del programa oficial, el protagonitzaran els Vergüenza Ajena, que l’1 de març clouran la seva gira 10x10 al Teatre Tarragona.