El pitjor atac de tota la Lliga

Serà un reforç més per a la defensa com a cedit pel Màlaga i provinent del CF Reus on va patir problemes d'impagament. Mentrestant, els problemes grana apunten ara cap a la davantera. I és que el Nàstic no funciona a dalt.

La part baixa de la classificació ha experimentat pocs canvis les últimes setmanes perquè el Reus, el Còrdova i el Nàstic són estables ocupant tres de les quatre posicions de descens. Una de les principals causes és l'encert o el desencert a l'hora de marcar.

A la fictícia Lliga dels gols el Nàstic també és el pitjor però, curiosament, l'Extremadura disputaria el playoff, el Granada no pujaria de manera directa, i el Màlaga i l'Alcorcon es quedarien fora de la promoció. Enrique Martín i els seus sumen només 13 dianes en 20 jornades. A cinc punts de les places de salvació el Nàstic jugarà diumenge al camp de l'Elx.

Amb el davanter Berat Sadik com a opció de l'hivern, la porta de sortida s'obrirà de bat a bat, també per a noms teòricament importants com Manu del Moral. No es descarta, d'altra banda, que altres joves valors marxin cedits, com ja ha estat el cas d'Abeledo, que acabarà el curs al Deportivo Fabril.