El líder CBT vol començar amb bon peu l'any davant el perillós Esparreguera

Els visitants acaben de pujar a la Lliga EBA i sumen 8 victòries en 12 partits, a 2 de distància del primer classificat. Els tarragonins buiden la infermeria i encadenen 5 triomfs.

El líder de la Lliga EBA torna amb el repte de no perdre la privilegiada posició. El primer partit de l'any del CBT el creuarà amb l'Esparreguera i al Serrallo, un acabat de pujar a Lliga EBA capaç de guanyar a la pista del Valls al seu dia però que anteriorment va ensopegar davant el Salou.

Amb la recuperació física de Pape Mbaye, que abans de l'aturada nadalenca ja va disposar d'uns minuts, Berni Álvarez amplia per fi el ventall de possibilitats pel que fa al joc interior amb una victòria de marge sobre el segon de la Lliga EBA i amb dues respecte al primer dels equips que es quedaria fora del playoff d'ascens a la LEB Plata.

Després de cinc victòries blaves consecutives, el CBT-Esparreguera començarà dissabte a les 7 de la tarda, una hora després del derbi CB Valls- CB Salou que podrem seguir en directe a TAC12.