El futur del Nàstic, en 5 partits

El final de la primera volta i l'inici de la segona coincideixen amb la millora dels d'Enrique Martin i també amb tot un seguit de duels contra rivals de la part baixa. A mitjans de febrer sabrem si la remuntada és o no viable.

De la visita al Martínez Valero de diumenge al derbi contra el Reus Deportiu el cap de setmana del 10 de febrer. 15 punts on Enrique Martín i els seus competiran a "caixa o faixa". El 2019 ha començat bé per situar el Nàstic a quatre punts de la permanència. Però cada jornada serà una nova final. La primera, davant un Elx en dissetena posició. Tot seguit viurem el Tenerife-Nàstic, un altre equip de la zona perillosa.

El següent duel acostarà un gran en hores baixes com la Unión Deportiva Las Palmas. Ja al mes de febrer els tarragonins s'enfrontaran al Rayo Majadahonda i al Reus Deportiu. Cal sortir vius i reforçats d'aquest tram de competició.

L'arribada de cares noves ha incrementat les variables del cos tècnic i hi haurà sorpreses en forma de sortida, almenys pel que deixa entreveure Enrique Martín. El Nàstic ha descansat avui i a partir d'aquest dimecres buscarà la primera ratxa victoriosa de la temporada. Els grana no han encadenat encara victòries durant el curs.