Més alumnes i docents per al nou curs escolar

Dimarts arrenca el curs i ho farà al Camp de Tarragona amb un total de 136.000 alumnes matriculats, en educació obligatòria i postobligatòria. Destaca un augment de 1.600 alumnes a l’ESO respecte al curs passat. Les classes començaran amb un augment de places de mestres i professors de prop del 7%, amb la incorporació de 452 docents. La nova directora territorial d'Ensenyament ha presentat el nou curs a les nostres comarques.

L'escola Mediterrani de Campclar serà també institut a partir de dimarts, amb l'inici del nou curs escolar. Els nois i noies que van cursar 6è el curs passat, iniciaran el primer cicle d'ESO a la mateixa escola. És una de les novetats d'aquest curs al Camp de Tarragona, on prop de 136mil alumnes iniciaran les classes la setmana vinent, 89mil dels quals en ensenyaments obligatoris. Un curs que s'estrena amb nova directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament i amb un augment de docents.

El 74% dels alumnes cursaran els seus estudis en centres públics mentre el 24% ho faran en escoles concertades. Només l'1,3% s'ha matriculat als centres privats. Escoles però, que destaquen per la incorproració a cada pas de nous projectes d'innovació educativa. Un curs on s'estarà pendent de la cosntrucció de l'escola de l'Arrabassada. El 22 de setembre la Generalitat presentarà el projecte a la comunitat educativa, per tal d'iniciar-ne la licitació.