Les vendes de joguines augmenten respecte els últims anys

Demà al vespre i diumenge al matí s'obriran molts, moltíssims regals. Esperem que moltes coses d'utilitat, però també joguines com marca la tradició. I nosaltres hem anat a veure com s'està preparant tot perquè els Reis d'Orient puguin complir amb els somnis de totes i tots. Des de les joguines tradicionals, passant pels jocs de taula, fins a les últimes tendències entre els més petits, com són les Bellies.

Aquestes hores prèvies a l’arribada dels Reis Mags estant sent força agitades pels botiguers i pels infants.
Les compres de darrera hora i les cues d’espera per alguns dels productes més sol·licitats són la tònica habitual d’aquests últims dies. I es que, segons els venedors, les ventes enguany han augmentat respecte el Nadal passat.

No hi ha una tendència clara de quin és el tipus de joguina més demanada enguany, però les grans desitjades són els tradicionals Playmobils i Lego, els BeyBlade i les Bellies, la joguina estrella del Nadal, uns nadons interactius que estan registrant fins a 80 persones de llista d’espera per adquirir-la. Alguns nens i nenes dubten sobre què els portaran els reis, però d’altres ho tenen molt clar.

Per a tots aquells indecisos, encara esteu a temps de demanar els vostres regals i entregar les vostres cartes a Ses Majestats fins dissabte després de la cavalcada.