El Nàstic no convenç i es queda sense Copa

L'encert del Lugo a la tanda de penals deixa fora de competició els grana, que van avançar-se en el marcador amb gol de Manu Barreiro (5') però que van patir la igualada visitant 15 minuts després. Des del punt fatídic els grana tan sols van aconseguir marcar un dels quatre llançaments. Així, Lluís Carreras segueix sense guanyar en partit oficial amb el Nàstic.

El millor del Nàstic va ser Javi Jiménez que, des de la banda esquerra i al minut 5, va assistir per un Manu Barreiro que ha de ser inqüestionable en punta d'atac per fer possible la reacció a la Lliga.

Però l'alegria a la Copa va durar poc perquè un quart d'hora després el Lugo va aconseguir el primer gol oficial de tota la seva temporada, mitjançant Guille i gràcies a la passivitat d'un equip que sempre ofereix una nova opció de rematada des de la segona línia.

Amb gol fantasma inclòs de Xavi Molina i que en cas d'existir l'ull de falcó hagués pujat al marcador, la Copa va servir per veure per fi Carlos Blanco en defensa, i ho va fer aprovant amb nota. No va convèncer, en canvi, el migcampista Zahibo.Res va canviar a la pròrroga i l'1 a 1 no es va moure. I la tanda de penals semblava l'única via per extreure alguna sensació positiva d'un partit sense substància, almenys per aixecar la moral del titular Perales. Però tampoc va ser el cas. El Nàstic va fallar 3 dels 4 llançaments i la picaresca del Lugo a l'hora de materialitzar-los va posar el punt dels grana a la competició.

En cas de derrota a Cadis, perillarà el futur de Carreras a la banqueta.