El CBT inicia el projecte EBA farcit de nouvinguts

En dues setmanes comença la Lliga amb doble representació local però separats per grups. Per una banda el Club Bàsquet Valls i per l'altra el descendit CBT que per fi ha començat la pretemporada. Amb menys temps de feina prèvia que mai, Berni Álvarez arrenca amb multitud de cares noves.

Michael Balkovic, David Shepard, Mihajlo Zvonar i Adrià Duch són les principals novetats de l'inici de la pretemporada dels de Berni Álvarez. I avui arriba l'últim dels desconeguts, Guido Villamil. Amb David Fernández com a veterà fonamental que es manté dels curs anterior a LEB Plata, un dels nous, amb experiència a superior categoria, de Castelló i provinent del Gandia, demana tranquil·litat però promet ambició.

Serà l'arrencada de treball més estranya de la història del CBT perquè abans de debutar en un amistós ho farà en partit oficial contra el Valls, dissabte i a la Lliga Catalana EBA. Això el situa en clar desavantatge davant els de l'Alt Camp, molt més rodats. En qualsevol cas Berni es mostra content per confeccionar una plantilla competitiva gairebé des de zero.

L'últim fitxatge de l'estiu blau apunta cap a un jugador nacional, fet a EBA, que ocuparà posicions exteriors i que es tancarà la setmana vinent.