Demà reobre l'aparcament de Battestini reconvertit en zona blava

Demà obrirà el reconvertit aparcament de Battestini, que ja no serà tancat sinó una zona blava. Amb 125 places, l’accés serà per Pere Martell i la sortida, per avinguda Roma. Es tracta d’una actuació en un espai que ha d’acollir, en un futur, l’estació central dels autobusos municipals de Tarragona.

Els operaris treballen des de primera hora en les tasques de pintura a l’aparcament Battestini. Desapareixen les línies blanques i es converteixen en zona blava. A més s’eliminen les barreres i la maquinària. Són els treballs perquè a partir d’aquest dijous Battestini obri com a zona blava i deixi enrere l’etapa com a aparcament municipal tancat. Tindrà capacitat per a 125 vehicles i es guanyen places de motos. Serà un vial de sentit únic: l’entrada, pel carrer Pere Martell i la sortida, per l’avinguda Roma. Es tracta d’una actuació que es fa en aquest aparcament, que en un futur s’ha de convertir en l’estació central dels autobusos municipals de Tarragona. Es guanyen places de rotació i, com que són de zona blava, als migdies i els diumenges seran gratuïtes.

Els abonats de Battestini, menys d’una vintena, han estat recol·locats en altres aparcaments municipals. Pel que fa a la maquinària, com que ara ja no és necessària, es traslladarà al pàrquing de l’avinguda Catalunya. Una operació que es farà la setmana vinent.