Tarragona presenta un Parc de Nadal sostenible

Una trentena de tallers, 14 dels quals es presenten com a novetat conformaran una nova edició del parc de Nadal de Tarragona, que es celebrarà al recinte firal del Palau de Congressos del 27 de desembre al 4 de gener.

Excepte la tarda del 31 de desembre i el matí de l’1 de gener, que romandrà tancat, el recinte s’obrirà d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 a 8 de la tarda. Pensat per a infants de fins a dotze anys, l’eix temàtic del parc serà la ciutat i els principals atractius, entre altres propostes, es centraran en una pista de 100 metres quadrats de gel sintètic, un circuit de karts elèctrics o un espai amb una pila de jocs reciclats, que entronca amb la voluntat de promoure hàbits de sostenibilitat al Parc de Nadal.

Paral·lelament i a l’espai Kesse, els joves també podran gaudir el seu propi Nadal al Casal per Nadal que organitza aquest espai per a joves. Del 18 al 22, i del 27 al 30 de desembre a les tardes (de dos quarts de cinc a nou del vespre) s’hi promouran una trentena d’activitats que inclouran teatre, música, circ i diversos tallers, com una gimcana caçant Pokemons per Tarragona, jocs de rol, art mural o cuina nadalenca entre altres. Diverses propostes que tenen com a pretensió donar a conèixer l’Espai Kesse, que ofereix activitats gratuïtes pels joves durant tot l’any.