Extremadura - Nàstic (0-1)

La final s'ha superat. El Nàstic retalla tres punts i se stiua a quatre de la permanència gràcies a un gol de Luis Suárez que permet també aconseguir la primera victòria com a visitant de tota aquesta temporada.

Sis jornades ha trigat el conjunt tarragoní a guanyar. No és suficient per abandonar la cua de la taula però sí per recuperar part de la moral perduda els darrers temps. De nou amb defensa de quatre homes com el dia del Granada però amb l'entrada de Fali en el lloc del sancionat Albentosa, Enrique Martín era conscient que a Almendralejo només valia el triomf. Ara bé, la presència ofensiva dels grana ha estat nul·la durant la primera part. Els locals han provat sort per les bandes on han topat amb els encertats Salva i Abraham: sembla que el Nàstic comença a ser fiable a la rereguarda. 

Sense capacitat de generar perill amb Manu Barreiro excessivament sol en punta, la solució ha sorgit des de la banqueta. Després d'una sacada de banda i d'un refús que ha acabat als seus peus, Luis Suárez ha desfet la igualada al 70'. El xut del colombià ha estat incontestable. 

El mateix Extremadura és qui marca el tall de la permanència amb 17 punts, quatre més que un Nàstic que divendres tancarà el 2018 al camp del Mallorca de Vicente Moreno.