El Nàstic busca a Almendralejo estrenar-se com a visitant i evitar despenjar-se... més

Diumenge a les 18h. el Nàstic passa pel camp de l'Extremadura de Rodri. Un rival de la part baixa que pot pràcticament sentenciar els grana. 7 punts separen Enrique Martín, que encara no han guanyar fora de casa, de les places de salvació.

Penúltim partit de l'any i primer dels dos consecutius com a visitant d'un Nàstic que encara no ha sumat tres punts a domicili. La permanència exigeix el canvi urgent d'aquesta tendència negativa fora del Nou Estadi.

L'Extremadura no coneix la derrota des de l'arribada de Rodri, extècnic del Nàstic el curs passat, i compta amb l'absència per sanció del seu pitxitxi, Enric Gallego. Una baixa no contemplada fins ara per cap dels dos equips, que creien que el davanter arrossegava tan sols 4 grogues. També pateix 5 grogues el defensa Albentosa, que serà substituït per Fali o Cadamuro.

Viti i Salva Ferrer seran de nou titulars amb el Nàstic aquest diumenge a les 6 de la tarda. Amb 17 punts, l'Extremadura és un dels tres clubs que fixen la permanència a Segona, 7 per sobre dels tarragonins.