Roger Conesa redescobreix el seu alter ego a la Sala Trono

Roger Conesa estrena nou espectacle aquest cap de setmana. El músic tarragoní presentarà a la Sala Trono, divendres, dissabte i diumenge, Fvck15anys. Una proposta teatral i musical en què l’artista redescobreix i revisita el seu alter ego dalt de l’escenari, Roger Benet. El personatge que ha vehiculat un projecte artístic que celebra ara quinze anys d’història.

 Polifacètic i inclassificable, el polièdric Roger Conesa s’instal·la al bell mig de la Rambla Nova de Tarragona per convidar-nos a redescobrir el seu alter ego dalt de l’escenari, Roger Benet, a través de l’espectacle que estrenarà a la Sala Trono Armanyà. Fvcks15anys pretén rebuscar les inquietuds que han motivat l’essència del personatge creat per l’artista durant 15 anys de pelegrinatge dalt de l’escenari i dos discos que han vertebrat el projecte. Per fer-ho, a diferència dels espectacles anteriors, Roger Conesa,  s’ha arrecerat en la mirada externa de Miquel Ripeu, que s’ha encarregat de dirigir l’espectacle animant al propi Roger Conesa a descobrir el reconèixer el personatge artístic creat per ell mateix.

Com correspon a un artista global, com és el cas, el monòleg musical que ens proposa Roger Conesa s’inclou dins un espectacle teatral i audiovisual, acompanyat de projeccions, i, lluny de recloure’s en el seu interior vol despertar en l’espectador reflexions sobre situacions quotidianes des de la pròpia intimitat. Ho farà a través de divuit personatges, divuit situacions inconnexes connectades entre sí, diu l’artista, com un gran oxímoron, precisament el mot que pot definir millor la trajectòria artística de Roger Benet.

L’espectacle amb que Roger Conesa celebra els seus 15 anys de trajectòria artística com a Roger Benet s’estrenarà divendres. Dissabte i diumenge hi haurà també una nova oportunitat per veure’l. És l’última de les apostes d’enguany de la Sala Trono amb segell de quilòmetre zero en una temporada en què els responsables de la sala han comptabilitzat en 41 els artistes tarragonins que han passat pel seu escenari.