Numància - Nàstic (3-0)

La irregularitat és constant i el Nàstic ha perdut el partit, però també la bona imatge de la setmana anterior. Amb un parell d'errors defensius imperdonables la salvació s'allunya a sis punts.

No deixa de ploure sobre mullat i aquesta vegada no ha estat a pilota aturada: les accions d'estratègia no han castigat els grana. Tres centrades laterals han deixat a la llum les vergonyes defensives d'un equip que no manté bé la posició, que no és disciplinat tàcticament i que, a més, té mala sort.

Que Ramiro es lesioni a l'escalfament no ha ajudat. Tampoc que la infermeria experimenti un nou "overbooking" amb Iván López, Fali i Mejías. Salva ha estat titular al darrere, i Márquez ha acompanyat Rocha i Imanol al mig del camp.

El marcador no s'ha mogut fins a la segona meitat, tot i que el Numància ha demostrat major ambició que els tarragonins. Higinio ha superat el tou marcatge de Djetei per obrir la llauna al minut 58. Cinc després Albentosa ha protagonitzat el 2-0 en pròpia porta després de desviar una centrada producte de la poca comunicació amb el porter Becerra. Amb el partit pràcticament tancat els sorians han tret profit dels espais per fabricar  el 3-0 gràcies a un refús mort dins l'àrea grana.

El gol de Nacho (76') ha enllestit una jornada que manté els d'Enrique Martín com a cuers amb 10 punts en 16 jornades i a dues victòries de les places de permanència. El Granada passarà dissabte pel Nou Estadi.