Un Nàstic sense Tejera buscarà el primer triomf a la Lliga davant l'Sporting del debutant Jordi Calavera

Sergio Tejera no jugarà aquest dissabte (18 hores) contra l'Sporting en la jornada 3 del campionat de Lliga. És la principal absència de Lluís Carreras, que diu sentir-se satisfet amb la plantilla dissenyada durant l'estiu, ara que s'ha tancat el  mercat de fitxatges. Perales serà el relleu de Dimitrievski a la porteria i Suzuki ocuparà el lateral dret per l'absència de Kakabadze. Els grana, 1 punt mentre que els asturians en sumen 4.

Un Nàstic de la part baixa contra el líder de la Segona Divisió. I amb més efectius disponibles perquè els darrers nouvinguts, Eddy Silvestre, Gaztañaga i Uche han assolit ja el llistó físic de la resta de companys. És tan sols la tercera jornada, la segona al Nou Estadi, i sumar el primer triomf és important per allunyar possibles dubtes. Els grana acumulen un punt de 9 possibles, 3 menys que l'Sporting.

Contra l'Sporting, el Nàstic es veurà les cares amb Jordi Calavera, que podria debutar a Tarragona. Un exemple del potencial econòmic dels asturians i de les limitacions existents a l'hora de fitxar del Nàstic. Djetei, Abraham Minero, Pol Valentin i Jean Luc seran baixa, una setmana més per lesió. El Nàstic-Sporting es disputarà aquest dissabte a les 6 de la tarda. Poc després, dimarts, Copa del Rei contra el Lugo.