El TGN Bàsquet fitxarà un relleu per a la lesionada Jessica De Gree

La pivot passarà pel quiròfan per culpa dels problemes al genoll. Sense ella des de la jornada 3, les liles són penúltimes de Copa Catalunya. Això sí, amb un partit menys que alguns dels rivals directes per la permanència.

L'absència de Jessica de Gree és un trauma superat perquè fa mesos que no competeix amb les seves companyes. Però ara és oficial que no podrà durant la resta del curs. D'aquesta manera el TGN Bàsquet ha de buscar al mercat una pivot de garanties que, en qualsevol cas, no s'incorporarà abans del 2019.

Tampoc pot entrenar últimament la capitana Laura Pascual arran d'unes permanents molèsties al turmell. Aquest cap de setmana el TGN Bàsquet rep la visita del Viladecans, segon classificat i un dels favorits per ascendir a la Lliga Femenina 2.

Serà dissabte a les 18.30 hores quan el TGN Bàsquet disputi l'últim compromís com a local de l'any per, tot seguit, acomiadar el 2019 a L'Hospitalet. El partit ajornat al seu dia davant Les Corts es jugarà finalment el 18 de gener, al Pavelló del Sagrat Cor.