És viable que el Nàstic surti del pou abans del Nadal?

Imaginin que el Nàstic guanya els 4 següents partits de Lliga, difícil quan recordem que fins ara només n'ha guanyat 2. Si això succeeix, l'equip començarà 2019 amb 22 punts i dins el llindar de la permanència. Enrique Martín ja va dir que és possible transformar el panorama i la plantilla també ho pensa.

10 punts en 15 partits i a cinc del Saragossa, que és l'últim club que continuaria, ara per ara, al futbol professional. Enrique Martín creu en els miracles quan afirma que els grana poden guanyar al Numància, Granada, Extremadura i Mallorca, consecutivament...

I el vestidor el segueix fidel. Només una reacció sense precedents aquest curs pot treure el Nàstic de les places de descens abans de l'aturada nadalenca.

Atenció a la imatge, és l'entrenador parlant una bona estona amb Mejías, central de baixa per molèsties musculars i a qui va assenyalar públicament divendres passat...

La de Mejías és l'única baixa més enllà de les ja conegudes d'Ivan López i Pol Prats de cara al partit de diumenge al camp del Numància. Dirigits per l'antic entrenador del Reus, López Garai, els sorians són catorzens amb set punts més que el Nàstic.