La Guàrdia Urbana de Tarragona incorpora 12 nous agents

El cos de la Guàrdia Urbana de Tarragona ja disposa de 12 nous agents. Avui els agents han pres possessió del seu càrrec. L’objectiu de l’Ajuntament es acabar el mandat incorporant 40 nous agents per aconseguir arribar a la xifra de 260.

Aquest era el moment en que els 12 nous agents de la guàrdia urbana de Tarragona prenien possessió del seu càrrec. Aquests nous policies s’han triat després de passar unes proves on es van presentar més de 800 persones. Tres d’aquestes noves incorporacions són policies provinents d’altres poblacions i la resta encara han de passar per l’acadèmia de Mollet del Vallès. Aquestes noves incorporacions es fan per engrandir la plantilla.
De fet aquest any un total de 18 agents han entrat al cos. Una xifra però que queda per sota de l’objectiu del govern, que volia arribar als 25 nous policies. Asseguren que no ha pogut ser per culpa del sostre de despesa que fixa Madrid que no ha permès augmentar més la despesa de plantilla. Per l’alcalde Ballesteros aquestes noves incorporacions tenen tres objectius: millorar el servei i la seguretat de la ciutat, rejovenir la plantilla i donar un missatge de suport i ànim a la guàrdia urbana. De fet l’Ajuntament i el cos policial estan estudiant la possibilitat de que els agents puguin portar arma llarga.
L’alcalde també ha apuntat que abans d’acabar el mandat el govern espera haver incorporat un total de 40 nous agents.