Tensió i enfrontaments entre partidaris i detractors de VOX a Tarragona

Tensió i enfrontaments dialèctics entre els contraris i partidaris a les Jornades de Formació de Vox celebrades dissabte al barri tarragoní de Bonavista. Un dels oposats a la presència de Vox va intentar impedir a la premsa que gravés la situació.

Un cordó policial va separar en tot moment els simpatitzants de VOX que assistien en unes Jornades de Formació del partit i un grup de manifestants autoanomenat antifeixista contrari a la presència de la formació política al barri de Bonavista de Tarragona. Tot i això al llarg del matí es van viure moments de tensió i enfrontaments dialèctics. Entre els dos grups no es van parar de provocar intercanviant-se xiulets, escridassades, insults i càntics de tota mena. Els Mossos d’Esquadra van intervenir diverses vegades en tots dos casos per evitar que la situació empitjorés.

Els moments de més crispació es van viure quan un simpatitzant de VOX va anar per un altre carrer a provocar els antifeixistes. Al no haver-hi cordó policial el simpatitzant del partit ultradretà es va haver de tancar en un comerç proper que va abaixar la persiana i va haver d’acabar estant custodiat pels Mossos d’Esquadra. Va ser en aquest punt quan un dels manifestants antifeixistes va intentar impedir a diversos periodistes que gravessin el moment. L’individu va increpar i arremetre contra els periodistes que presenciaven l’escena, intentant diverses vegades tirar les càmeres a terra perquè no poguessin gravar les cares del grup de persones que estaven increpant d’avant de l’establiment.

Les jornades de VOX van durar tot el dia. Cap al migdia però la manifestació dels contraris a la presència del partit es va dissoldre.