Castellbisbal - CBT (52-79)

Que no s'aturi la festa del CBT a la Lliga EBA amb una nova victòria que manté els nois de Berni Álvarez a un sol partit de distància dels llocs de promoció d'ascens a la LEB Plata.

Els blaus han donat així continuïtat a l'excel·lent imatge de la setmana anterior contra el CB Valls al Serrallo per desfer-se ara d'un rival especialment incòmode al seu pavelló. El Castellbisbal ha mantingut el tipus fins al descans (30-37) però sempre ha vist com el CBT controlava el duel amb millors percentatges i amb la gana d'un vestidor capaç de plantar cara a les lesions del primer tram de curs. El tercer període ha marcat un abans i un després, i és que els tarragonins han millorat en defensa per frenar el Castellbisbal amb tan sols 6 punts en 10 minuts.

David Fernández i Ferran Torres han liderat el joc ofensiu amb 22 i 21 punts, respectivament.

Una vegada més la convocatòria del CBT s'ha completat amb membres del júnior (Kohan, Loras i Fábregas) que, curiosament, han arribat a la pista minuts després de perdre de manera clara al pavelló de l'Hospitalet. Tot i l'absència de Pape Mbaye per lesió segueix solvent a la Lliga EBA, situant-se amb un balanç de 7 a 2 i només per darrere de l'Igualada i el Quart.

El test de dissabte (19h.) serà de primer nivell contra el Boet Mataró, rival directe.

Parcials: 8-19, 22-18, 6-24 i 16-18.