Benvinguts al KM 2.0 del CBT

Neixen nous valors gràcies a Berni Álvarez i a la feina del planter. 4 jugadors del júnior han disposat de minuts a l'EBA; alguns d'ells són permanents a les rotacions del sénior. El tècnic de la base, Pep García, explica les claus de la generació del 01-02.

Molts d'ells entrenen a cavall del primer equip i de la base, i es diuen Tomas Kohan, David Loras, Yan Schnasnovich, Adrià Aragonès i Guillem Fàbregas.  Aquest últim no el vam veure perquè va treballar a la nit, a les ordres de Berni Álvarez. Però va lluir contra el Salou, amb 11 punts i tres triples. L'infantil, el cadet i el júnior del CBT competeixen a Preferent, la màxima divisió catalana.

És la segona etapa de Pep Garcia al club i encadena 4 temporades treballant amb plantilles júnior. Des de fa dos anys dirigeix principalment la generació del 2001.

En la victòria davant el Valls "els nens" van acumular més de 25 minuts de pista. Dissabte a les 4 de la tarda el KM 2.0 del CBT passarà per la pista de l'Hospitalet, temple del bàsquet formatiu. Al vespre del mateix dissabte, el sénior jugarà a Castellbisbal, a 30 quilòmetres.

CBT KM.0 va ser el lema de captació de socis el curs 2014-2015, aprofitant que 8 dels 11 membres de l'equip eren de la demarcació. Ara sembla que per fi existeix un relleu.