La gespa del camp de rugbi de l'Anella Mediterrània serà artificial

L'ajuntament ha promès per escrit una partida pressupostària per adequar el terreny de joc. Així ho assegura el Club Rugby Tarragona que, després de l'error previ en la construcció del nou equipament, continuarà tot aquest curs al Complex Educatiu. 

No s'han mogut d'aquí des que l'ascens del Nàstic els va allunyar del desaparegut terreny de Camp Clar, on se situa ara el Palau d'Esports.

El Club Rugby Tarragona afirma disposar del compromís per escrit de l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros per engegar la inversió al nou espai de l'Anella Mediterrània, inútil per a la pràctica esportiva per un error de planificació prèvia. Des del consistori es comprometen a resoldre els errors de l'obra a través d'una inversió inclosa dins uns pressupostos del 2019 que encara han d'aprovar-se. Aquesta gespa natural no permet l'ús esportiu i se substituirà per una d'artificial.

El cost per l'endarreriment del trasllat del Rugby Tarragona a Camp Clar ascendeix a uns 20.000 euros en lloguer d'equipaments.

No s'especifica el cost total del projecte i el trasllat podria ser efectiu al setembre. Mentrestant, els equips continuaran al Complex Educatiu, gairebé sense llum.

Uns 200 jugadors formen part del projecte, que creix constantment des de la seva fundació l'any 1986.