Nàstic - Saragossa (1-3)

Si quedava alguna alarma per encendre's, ja ho ha fet. Segona derrota d'Enrique Martín, ara contra un rival de la part baixa. La salvació s'allunya a 4 punts.

Djetei ha estat la sorpresa de l'onze grana, no pas per substituir el qüestionat Cadamuro en defensa sino per ser l'escollit per davant de Fali, que s'ha situat al mig del camp. En punta, Luis Suárez i Manu del Moral han confeccionat la parella ofensiva del segon partit d'Enrique Martín al Nou Estadi.

El partit ha començat perfecte i justament Fali ha avançat els grana marcant després d'una sacada de córner (4'). Però els problemes al darrere són permanents; Djetei ha introduït en pròpia porta l'esfèric provocant l'1 a 1 al minut 33.

El drama de la infermeriia tampoc ha variat. Més enllà del descans Tete ha substituït Sebas Coris per lesió (53') i David Rocha ha ocupat la plaça de Fali pel mateix motiu (58').

De falta directa i al 64' Pep Biel ha protagonitzat l'1-2. La resposta de la banqueta grana, l'entrada de Manu Barreiro per Djetei. Ara bé, els aragonenos s'han tancat per limitar definitivament un Nàstic poc perillós en atac. Un vell conegut, Álvaro Márquez, ha sentenciat al 90' després d'un error garrafal en la passada de Javi Jiménez.

Dissabte els tarragonins passaran pel camp del Màlaga.