El Mag Lari portarà els seus 25 anys de trajectòria a Tarragona

El Mag Lari portarà a Tarragona  el seu últim espectacle. Pensat per a gran format, l’il·lusionista recupera en aquest muntatge 25 dels millors números que han marcat la seva carrera. La cita serà dissabte al Teatre Tarragona a les nou del vespre.

El mag Lari condensa en hora i mitja d’espectacle 25 anys de trajectòria oferint il·lusions. És el fil conductor del nou espectacle del mag, on recrea els 25 números de màgia més emblemàtics de la seva carrera en xou més picat i àgil que de costum, però sense perdre els seus principals ingredients.

25 il·lusions de Mag Lari arribarà al Teatre Tarragona dissabte a les 9 del vespre. El mag anirà acompanyat de cinc ajudants ballarins que formaran part d’un xou trepidant que inclourà números d’escapisme, efectes especials, recursos audiovisuals i prediccions impossibles que necessitaran la participació del públic.

El preu de l’espectacle és de 30 euros per entrada. Com a oferta, dijous es posaran a la venda 25 pacs especials per a famílies, pels 25 primers, a 50 euros per a dos adults i un menor o 60 per a dos adults i dos menors.