La Setmana de la Ciència de la URV busca noves vocacions científiques

Fomentar vocacions científiques entre els estudiants del territori perquè el talent no fugi del Camp de Tarragona. Aquest és l'objectiu dels Tallers Experimentals de Química que aquests dies es desenvolupen a la URV. Més d'un miler d'alumnes experimentaran sobre el terreny durant tota la setmana.

Surten de les aules on aprenen la teoria de la ciència per poder experimentar-la sobre el terreny acompanyats i guiats per estudiants d'Enginyeria Química de la URV. En total més d'un miler d'aquests nens i nenes de diferents centre educatius del territori passaran durant aquesta setmana pels Tallers Experimentals organitzats en el marc de la Setmana de la Ciència que impulsa la universitat tarragonina.

L'objectiu principal és despertar noves vocacions entre els estudiants, combatent d'aquesta manera la creença entre molts d'aquests al voltant de la dificultat d'aquestes matèries i els seus estudis superiors.

Un projecte liderat per l'Aliança STEM, impulsada per la URV, el departament d'Educació i l'AEQT entre d'altres socis, i que pretén cercar i estimular el talent del territori per a aprofitar-lo en la indústria local en un futur.

I pel que es pot veure i sentir dels grans protagonistes, la iniciativa torba una gran acceptació entre els estudiants.

Una Setmana de la Ciència que arriba enguany a la cinquena edició, que comprendrà dotzenes d'actes relacionats amb el món científic en els propers dies.