Platges Mataró - TGN Bàsquet (74-65)

Tot i no aconseguir la victòria, les tarragonines han fet un gran partit i només el gran potencial de les mataronines ha impedit un triomf lila. Una derrota que deixa el TGN Bàsquet com a darrer classificat de Copa Catalunya amb un balanç de 2 a 6.

El TGN Bàsquet ha tingut moments brillants, sobretot en atac, triant sempre la millor opció de tir. D’aquesta manera han arribat els nou triples de les liles, quatre d’ells de Cristina Peña, que ha tornat a fer un partit espectacular. La inspiració de l’aler de les tarragonines ha permès mantenir un duel igualat però una altra tarragonina, Ari Magriñà, ha estat decisiva en el triomf local. La base del Mataró ha llegit molt bé el partit i ha fet millors a les companyes. De la seva visió de joc s’han afavorit Cobo (4 triples), Coll (14 punts) i Clara Solé (20 punts).

Tot i això, les visitants han sortit molt fortes, marcant un parcial de 0-6 que ha obligat el tècnic local a demanar temps mort al minut 2 de partit. Les locals han reaccionat de seguida i han empatat al minut 6 (10-10). Aleshores ha començat el recital de Peña que, amb dos triples seguits, ha tornat a posar al TGN Bàsquet per davant en el marcador (17-18 al final del primer quart).

El segon període ha començat molt bé i un triple d’Ejimeno mantenia les liles inspirades en atac. Malgrat tot, el Platges de Mataró no s’ha deixat impressionar i ha tornat a girar la truita (35-25, minut 18). Un triple d’Ona Fort donava esperances de remuntada però al descans el resultat era de 36-32.

A la represa, la llarga distància ha estat una de les millors armes del TGN Bàsquet perquè fins a tres triples han capgirat el marcador: 42-47. Això ha provocat un temps mort de les locals (minut 26) que ha canviat la dinàmica. El Platges de Mataró ha fet un parcial de 15-3 i ha arribat a l’últim període per davant en el marcador: 57-50.

En aquest últim quart les locals han augmentat l’avantatge. Dissabte les liles rebran a casa el Sant Fruitós des de les 18.30 hores.

Parcials: 17-18, 19-14, 21-18 i 17-15