CBT - CB Valls (83-49)

L'hem explicat a TAC12 i ja el podem recuperar aquí. Festival dels blaus per endur-se el primer derbi en Lliga des del 2005. La intensitat del CBT ha trencat els esquemes d'un CB Valls insegur en atac i desdibuixat al darrere. 6-2 i 4-4, el balanç de tots dos a l'EBA.

Difícilment imaginable que el resultat seria aquest després de viure un primer quart completament igualat. El Club Bàsquet Valls ha sobreviscut 10 minuts davant l'ímpetu del CBT, que ha estat una piconadora a partir del segon quart i que ha passat per sobre del rival en tots els aspectes del joc. Ferran Torres (25 punts i 12 rebots) ha desactivat el pivot Ryan Edwards (13+9) i Adrià Duch ha fet la resta amb 24 punts i sis triples de vuit intents: ell sol ha sumat més des de l'exterior que tot el CB Valls, amb 5 de 26.

El poc encert des de la línia de tres ha deixat l'equip de Francesc Canals en un carreró sense sortida perquè la solidesa defensiva del CBT, capaç de cobrir tres quarts de camp, ha reduït a la mínima expressió la presència de puntals com el mateix Edwards, J.J. Miguel o Òscar Ngomo: cap alternativa ha funcionat i l'avantatge ha crescut constantment. Tan còmode ha estat el derbi que Berni Álvarez ha repartit de nou minuts entre els jugadors de la casa, alguns d'ells en edat júnior. La baixa de Pape Mbaye no ha passat factura als tarragonins; sí que ho ha fet, en canvi, la de Marc Navarro pel cantó vallenc.

Dissabte el CBT passarà per la pista del Castellbisbal i el CB Valls rebrà el potent CB Quart.

Parcials: 16-16, 23-7, 26-13 i 18-13

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015495&med=0

Les reaccions del derbi CBT - CB Valls

 

Berni Álvarez i Francesc Canals valoren un partit en què el CBT s'ha imposat clarament al CB Valls. El clàssic territorial s'ha quedat al Serrallo i Berni mostra la seva satisfacció al respecte. Canals, per la seva banda, espera més de l'equip.