Enrique Martín: "Ho tinc clar, sense presses fins al Nadal"

Cap de setmana diferent en què el Nàstic no competirà perquè el duel davant el Saragossa es disputarà dilluns al Nou Estadi. Fali ja treballa com a futur acompanyant d'Albentosa i Mejías a l'eix central. I Enrique Martín treu dramatisme al següent partit tot i que els enfrontarà a un rival que també ocupa posicions de descens.

La intensitat és tan alta que Luis Suárez s'ha retirat abans d'hora per culpa d'una trompada. Cap jugador del Nàstic té la sensació de disposar del seu lloc assegurat.

Ha repetit més d'un cop Enrique Martín que la plantilla ha treballat bé per deixar enrere el ridícul d'Albacete. Perquè ell no nega pas que la derrota al Carlos Belmonte va ser gairebé temerària.

El navarrès vol "onze Falis", però només en té per substituir l'insegur Cadamuro en defensa. Ha afegit, a més, que veu amb bons ulls fitxar fora del mercat si existeix l'opció.

I tot i que protagonitza les principals esceces de visceralitat durant les sessions de treball, s'allunya del qualificatiu de "final". La seva cursa no s'acaba contra el Saragossa, s'allarga fins al Nadal.

Un Nàstic-Saragossa que es disputarà dilluns a les 9 del vespre sense cap novetat a la infermeria. Ramiro esperarà una setmana més.