Ciutadans organitza reunions amb els veïns dels barris de Tarragona

Ciutadans encetarà el proper 15 de novembre una campanya de sessions informatives als centres cívics dels barris de Tarragona. En ells, els representants de la formació taronja volen oferir propostes per millorar l’estat dels barris, però, sobretot, asseguren, volen escoltar de primera mà les principals inquietuds dels veïns.

Invertir en màquines d’aigua per millorar els treballs de neteja als barris o recuperar la figura de policia de barri amb efectius a peu de carrer són algunes de les propostes que Ciutadans traslladarà els propers mesos als barris de Tarragona. Ho farà en unes sessions informatives als centres Cívics en què conviden a participar els veïns per poder escoltar-los també i copsar quines són les seves principals inquietuds.

Des de Ciutadans es percep, arran de les reunions periòdiques amb entitats veïnals, que les principals inquietuds dels veïns es centren en detalls quotidians. Viñuales, que ha reiterat la seva voluntat de continuar com a alcaldable amb un equip continuista, proposa repensar i recuperar la figura de regidor de barri. Les sessions informatives amb veïns s’iniciaran el 15 de novembre al cívic de Torreforta. Representants de la formació taronja passaran també per Sant Pere i Sant Pau i Bonavista el mes de novembre; a Llevant i Part Alta, el desembre. Preveuen també visitar Sant Salvador i la resta de barris de Ponent.