Pitjor que l'any passat, millor que el 2016

S'han disputat 12 jornades i la situació del Nàstic es queda a mig camí de la del curs anterior i de la de fa 2 anys. Mentre que Enrique Martín recorda que cal sortir del descens abans del Nadal, avui comparem les 3 pitjors versions grana dels últims temps.

2 victòries, 3 empats i 7 derrotes provoquen que el Nàstic sigui el pitjor equip de tota la Segona Divisió a 3 punts de distància de les posicions de permanència.

No és el primer cop, en època recent, que els tarragonins són cuers. Ja va succeir a les ordres de Vicente Moreno i mesos després de lluitar per l'ascens a Primera. La jornada 12 del curs 2016-2017 va ser l'última sense victòries d'aquell Nàstic, allunyat a 6 punts de la salvació. L'entrenador va mantenir el càrrec fins a les acaballes de l'any quan va presentar la dimissió amb la plantilla patint a la part baixa.

La comparativa més recent ens situa 12 mesos enrere quan Rodri va treure del descens els grana tot i encadenar dues derrotes consecutives.

Pitjor que l'any passat i millor que el 2016, jugar amb foc és perillós i Enrique Martín ha de guanyar dilluns el Saragossa, rival directe davant l'afició del Nou Estadi.

El Nàstic no ha aconseguit encara cap triomf com a visitant i presenta els pitjors registres ofensius de la categoria: 8 gols en 12 jornades.