La Lliga Genuine creix i s'estrena enguany a Tarragona

Tarragona tornarà a ser la primera aturada de la temporada de la Lliga Genuine els propers 17 i 18 de novembre. Avui s'ha presentat la plantilla del Nàstic que competirà en aquesta competició per a persones amb diversitat funcional que comptarà enguany amb fins a 30 equips.

Un a un els 16 convocats per l'entrenador Rafel Magrinyà per jugar la primera fase la Liga Genuine pugen a l'escenari del pavelló del Nàstic envoltats per desenes de voluntaris granes. Seran els encarregats de representar al club tarragoní com a amfitrions en una primera jornada de la Lliga 2018-2019 que tindrà novament Tarragona com a escenari del 16 al 18 de novembre.

Una lliga que enguany passarà de 18 a 30 equips de Primera i Segona Divisió i de quatre a sis fases, les dues primeres que disputaran els 30 equips participants i les altres quatre on participaran quinze. Una competició doncs que creix amb el suport de la Lliga de Futbol Professional.

La presentació de l'equip grana per a aquesta temporada s'ha dut a terme en el marc d'una nova jornada del Voluntariat grana, en què més de 300 nois i noies de la ciutat han mostrat el seu compromís per a treballar en una organització de la fase que es disputarà a Tarragona que des del Nàstic confien torni a oferir un nivell com el de la temporada passada.

Així doncs, el Nou Estadi acollirà divendres 16 de novembre la inauguració de la Lliga Genuine, mentre que la competició es desenvoluparà els dies 17 i 18 al Complex Esportiu Futbol Salou.