Igualada - CBT (56-55)

Ha fregat la campanada però no ha estat possible guanyar davant l'invicte líder amb les absències de David Fernández i Pape Mbaye. Segona derrota en set partits del CBT a l'EBA.

Seria injust considerar que els blaus són favorits només per la seva història i oblidar el potencial del rival i les baixes de dos homes imprescindibles que han minvat les possibilitats del conjunt visitant. Però dels problemes sempre sorgeixen oportunitats, almenys a les ordres d'um Berni Álvarez que ha propiciat el debut dels canterans David Loras i Tomàs Kohan.

L'home millor valorat dels tarragonins ha estat Ferran Torres amb 18 punts i 8 rebots però destaquen també els 14 de Dani Fernández i els 12 de Dani Tugores.

Amb el duel virtualment sentencIat el CBT ha cregut en la remuntada per situar-se a un punt i amb posessió però l'últim intemt a cistella no ha entrat.

Tercers només per darrere del mateix Igualada i del CB Quart, el següent compromís del CBT el viurem en directe i ens portarà al Pavelló del Serrallo. Dissabte a les 19 hores narrarem el derbi contra el Club Bàsquet Valls.

Parcials: 16-16, 19-9, 13-12 i 8-18.

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015492&med=0