Albacete - Nàstic (2-0)

Pèssima imatge i tornada a la realitat desfent "l'efecte "Enrique Martín". Un desdibuixat Nàstic ha estat l'ombra de la setmana anterior i continuarà en places de descens a la Segona B.

Ni existeixen els entrenadors miraculosos ni les plantilles es transformen d'un dia per l'altre sense canvis en forma d'altes i baixes. Els grana han fet el ridícul al Carlos Belmonte on l'Albacete, un equip que fa tan sols un any i mig militava a la Segona B, ha estat exageradament superior al Nàstic, que no ha generat perill a la porteria de Tomeu Nadal en tot el partit.

A l'altre cantó, en canvi, l'allau d'ocasions ha estat continu. I sort d'Isaac Becerra: sense ell el resultat podia haver estat molt més dolorós. L'1 a 0 ha estat obra de Raúl Albentosa, l'home que ha de liderar la defensa tarragonina. El central cedit pel Deportivo ha introduït involuntàriament la pilota entre els seus tres pals després d'una acció de perill provinent de la banda. El gol era just pel vist fins aquell moment i encara més pel que ha arribat a continuació. La inconsistència d'un altre dels centrals, Cadamuro, ha habilitat el davanter local, Zozulya, que ha aconseguit el 2 a 0 a plaer (26'). 

I sort del col·legiat Varón Aceitón, que no ha vist un clar penal favorable als interessos de l'Albacete. Amb l'únic canvi de Fali per Tete respecte a la victòria contra l'Oviedo res ha funcionat més enllà de la porteria. I la segona meitat ha estat similar a la primera. La banqueta no s'ha mogut fins al minut 59 i amb l'entrada del mateix Tete. Ara bé, ni ell ni Dumitru i Manu del Moral han canviat la inèrcia d'una jornada per oblidar que deixa el Nàstic en zona de descens, amb un partit menys que la resta de rivals i amb el perill de quedar-se a més d'un cap de setmana de distància de les places de descens en funció de la resta de resultats.

Enrique Martín té feina i deures per resoldre, tants com la direcció esportiva al mercat de gener. La Lliga grana tornarà el dilluns 12 de febrer a casa i contra el Saragossa.