Guanyar per dormir fora del descens

Aquest divendres a les 9 del vespre el Nàstic obre la jornada 12 del Campionat de Lliga de la Segona Divisió. Ho farà a Albacete i contra l'anterior equip d'un Enrique Martín que afronta el seu primer desplaçament com a grana.

Si el Nàstic guanya al Carlos Belmonte, abandonarà provisionalment les places de descens a la Segona B. Amb 9 punts és penúltim i a 2 de distància del Saragossa, que és qui marca el tall. Hi ha tanta igualtat a la zona perillosa que una pila pròxima als 10 equips pots caure fàcilment al pou en tan sols un cap de setmana.

La prèvia del partit ha estat la més curta dels últims temps i coincideix curiosament amb la digestió del debut victoriós d'Enrique Martín. 2 victòries en 11 jornades és encara un bagatge insuficient per llençar les campanes al vol. Els tarragonins no han guanyat com a visitants i no serà fàcil aconseguir-ho davant l'Albacete de Tomeu Nadal i Eugeni Valderrama, i dirigit per Luis Miguel Ramis. Els locals ocupen places de playoff.

Enrique Martín no recupera cap dels lesionats de la setmana anterior, ha viatjat amb 20 homes i comptarà amb Fali com a única novetat al mig del camp després de complir un partit de sanció. El suplent contra l'Oviedo, Javi Jiménez, podria ser l'altra novetat de l'onze. A partir de les 9 de la nit el Nàstic vol reivindicar-se al Carlos Belmonte on encadena 4 duels sense perdre.