El REC presenta el cartell de la XVIII edició, una versió d'una obra del pintor francès Delacroix

Una versió molt cinematogràfica de l'obra més coneguda del pintor francès Eugeane Delacroix va ser la proposta guanyadora del concurs d'Imatge de la XVIII edició del REC. En ella es pot veure un set de rodatge, emulant la mítica escena revolucionària, intercanviant la bandera francesa per un croma, una eina molt utilitzada al món del cinema i la televisió.

Un disseny inspirat en l'esperit revolucionari que vol representar aquesta nova edició del REC, que estarà dedicada a la revolució del 68. La presentació de la nova imatge també va servir per informar de les activitats prèvies del festival, amb un cicle de pel·lícules anomenat RECvolucions.

Quatre projeccions que seguiran la línia rebel d'enguany, amb produccions com No intenso agora, de Joao Moreira, el film suec Sami Blood, guanyadora entre altres premis, de la millor òpera prima de la mostra de venècia. La directora Xiana Do Teixeiro presentarà personalment Tódalas mulleres que coñezo. I per últim La Revolución silenciosa. Les projeccions es faran el, el 13, el 22 i el 29 de novembre.

En paral·lel a aquests actes previs, el Rec iniciarà la proposta 'Rec On The Road', per la qual es programaran projeccions a cineclubs de fora de la ciutat de Tarragona, com el cineclub d'Altafulla o el de la Ràpita.