El Nàstic liquida el deute i creu que hi ha equip per salvar-se

L'any 2012 el dèficit grana superava els 7 milions d'euros. El forat econòmic ja és història i la SAD treu pit malgrat que el Nàstic ocupa places de descens.

El paper de l'antic soci de Promoesport, el control de la despesa, la continuïtat a la LFP i les ampliacions de capital permeten que el dèficit sigui oficialment un problema del passat. 

Però si la temporada s'acabés avui, el Nàstic cauria al pou. Josep Maria Andreu afirma que tots els fitxatges van consensuar-se amb la direcció esportiva i l'exentrenador, José Antonio Gordillo, i s'aferra al límit salarial com a principal hàndicap a l'hora de planificar l'equip.

La Junta General d'Accionistes ha aprovat per unanimitat els comptes de la campanya anterior amb 670.000€ de superàvit, mentre que per a l'actual preveu un desequilibri positiu també d'uns 700.000€ amb 12,3 milions de pressupost d'ingressos.

Tornant a la faceta esportiva Andreu demana confiança en Arnal Llibert i afirma que, de moment, Enrique Martín no ha exigit fitxatges tot i es reforçarà la plantilla.

Una Junta que ha comptat amb la representació del 84,4% del pastís accionarial i que ha arrencat amb el sentit record del president Andreu cap al delegat José Maria Grau, mort fa unes setmanes.