Iceta lloa la figura de Ballesteros durant la seva proclamació com a alcaldable

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha lloat la figura de Josep Fèlix Ballesteros durant la seva proclamació com a alcaldable dels socialistes per Tarragona. Destaca, de Ballesteros, la seva capacitat de gestió i de diàleg.

Era l’únic candidat que es presentava per encapçalar la llista del PSC per Tarragona i ha estat l’escollit. Ha estat durant una assemblea extraordinària en què Josep Fèlix Ballesteros ha comptat amb el suport explícit del primer secretari dels socialista catalans. Miquel Iceta assegura que l’actual alcalde és la millor persona per liderar Tarragona i ha lloat la seva capacitat de gestió i de diàleg.

Iceta diu, a més, que els fets i l’experiència avalen la candidatura de Ballesteros i que la seva figura garanteix que la ciutat i el Camp de Tarragona en general no quedin en l’oblit o supeditat als interessos d’altres municipis. L’alcaldable del PSC ha assegurat que està il·lusionat i en forma per engegar un nou projecte basat sobretot en les persones.

El PSC assegura que l’objectiu és, primer, aconseguir un bon resultat electoral i després formar un govern estable a Tarragona.