El Nàstic preveu fitxar un lateral dret fora de mercat

Aquesta és la intenció del seu director esportiu, Arnal Llibert, que ha apuntat a TAC12 el desig de reforçar l'eix central de la defensa i el mig del camp. Llibert considera que Enrique Martín és la persona idònia per buscar solucions ràpides a la crisi esportiva.

El Nàstic encara pateix mancances malgrat la victòria contra l'Oviedo. La greu lesió d'Ivan López trobarà resposta al mercat de manera imminent, es busca algun altre reforç a la rereguarda i no es descarta incorporar un migcampista tot i que l'inèdit Ramiro disposarà aviat de l'alta competitiva.

Arnal no havia treballat mai amb Enrique Martín però s'ha adaptat al desig del Consell d'Administració. I el primer partit avala que era la millor opció possible.

Paraules d'agraïment cap a Gordillo, Arnal incideix en les dificultats amb les quals va treballar l'antic entrenador grana.

I tornant al mercat, admet que fitxar a l'estiu va ser complicadíssim perquè és imprescindible treballar a llarg termini, una situació gairebé impossible els últims anys a Tarragona.

Queden 8 jornades abans del Nadal i el Nàstic es troba dos punts per sota de la permanència. Divendres l'equip passarà pel camp de l'Albacete.