Nàstic - Oviedo (2-1)

Enrique Martín ha debutat amb victòria a la banqueta tarragonina. Un gol d'Albentosa al minut 93 ha fet justícia al vist durant 2/3 parts del duel, amb símptomes clars de millora grana però encara amb greus problemes defensius. 

El desordre al darrere ha estat l'únic motiu pel qual el Nàstic no ha gaudit d'una jornada plàcida al Nou Estadi. La segona victòria del curs ha estat merescuda, i és que els del debutant Enrique Martín han ofert més i millor que un Oviedo covard fins a l'última mitja hora de duel. 

No ha sorprès que el veterà entrenador aposti per la línia defensiva de cinc amb Coris i Brugui com a laterals. Però la tripleta a l'eix central no sembla ser, de moment, la solució a la incertesa defensiva del Nàstic. Més enllà d'això l'equip ha generat ocasions i ha funcionat a dalt ben encapçalat per Manu Barreiro i un sublim Luis Suárez, autor de l'1 a 0 al minut 21. Les aproximacions asturianes a Becerra han estat residuals durant la primera meitat.

A la represa el Nàstic ha fregat el 2 a 0 i l'Oviedo ha tingut la sort de cara en una acció a pilota aturada en què Ibra supera els defensors locals. La igualada ha esperonat el conjunt d'Anquela, que ha avançat línies per generar major sensació de perill. Ara bé, l'expulsió de Folch per doble groga (80') ha frenat l'evolució dels blaus, que han continuat amb l'assetjament als tres pals del Nàstic. Coincidint amb els pitjors instants tarragonins i amb el temps pràcticament exhaurit, una altra acció a pilota aturada ha permès que Albentosa es desfaci de la defensa rival i marqui el 2 a 1 definitiu (93').

El Nàstic abandona la cua de la taula, és penúltim i se situa a dos punts de les places de permanència. Enrique Martín comença amb bon peu i divendres (21h.) passarà pel camp de la seva anterior casa professional, l'Albacete.