Enrique Martín apel·la a l'esperit de la plantilla del Nàstic per sortir del pou

El tècnic apel·la als intangibles del futbol per sortir del pou de la taula de Segona Divisió. Els jugadors han valorat l'arribada del nou entrenador, que ja els ha enviat el primer missatge directe: l'aspecte mental pot salvar el Nàstic.

Durant més de mitja hora Enrique Martín ha conversat amb Raúl Albentosa, cedit pel Deportivo i que ha de liderar la defensa del Nàstic si les lesions el respecten. Ha estat el primer detall que ens ha cridat l'atenció del nou entrenador més enllà de la jornada de presentació de dimecres.

El vestidor digereix el fitxatge d'un entrenador a qui tothom coneix de manera directa o indirecta. El primer desig establert apunta a la neteja de la ment per oblidar la mala dinàmica.

Però la competició no ofereix marge per assimilar conceptes complexos abans de diumenge al migdia quan l'Oviedo passi pel Nou Estadi. L'antic equip de David Rocha és setè i empata a punts amb les places de playoff.

Demà escoltarem per segon cop Enrique Martín en la primera prèvia del navarrès, a una victòria de distància de la permanència.