×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

La Jove de Tarragona, la gran absent de Sant Fèlix

La diada de Sant Fèlix passa per ser la més mediàtica de les del món casteller, i més en anys que no hi ha Concurs, i és per això que una plaça en el seu cartell, només reservada a quatre colles, sempre és motiu de debat. Un any més la gran absent de la diada vilafranquina serà la Jove de Tarragona, que en els darrers temps també ha fet mèrits per ser-hi. el cap de colla dels Minyons de Terrasa, Nani Matas, va remarcar la seva absència aquest diumenge al programa Dosos Amunt.

El cap de colla dels Minyons de Terrassa tornava a posar damunt la taula al programa Dosos Amunt el debat de quines colles podrien entrar al cartell de Sant Fèlix. Un any més la Jove de Tarragona no hi serà present tot i la seva gran temporada l'any passat i l'excel·lent inici d'aquest curs.

Els administradors de la Festa Major vilafranquina van enfrontar-se al mes d'abril a la decisió de triar les colles que participarien enguany a la principal diada de la seva Festa Major amb dos criteris damunt la taula. El primer triar les quatre colles amb millor rendiment la temporada passada, i on la Jove hauria entrat sense discussió. El segon, i el finalment escollit, triar les colles que més vegades han actuat a Sant Fèlix i les que hi han fet millors actuacions, i on la Joves de Valls és clarament referència.

Des de la colla tarragonina accepten la decisió sense voler entrar en polèmiques i manifesten que continuaran treballant per a ser novament la colla escollida en un futur.

Fins ara la Jove ha actuat en tres ocasions a Vilafranca, la més destacada ara fa tres anys, quan va descarregar dos Gammes extra com el 5d9 amb folre i el 9d8 i va carregar un altre en forma de pilar de 8 emmanillat