22 mesos, 8 entrenadors

Els tècnics del Nàstic duren menys d'un trimestre. Des de l'adéu de Vicente Moreno fins a l'arribada d'Enrique Martín el ball a la banqueta és constant. Ho vam explicar la setmana passada però, amb amb el darrer canvi l'estadística és encara més contundent.

Cada nou jornades i mitja us expliquem que el Nàstic presenta el tècnic que ha de liderar el projecte de la primera plantilla. Des del desembre del 2014, quan va acomiadar-se Vicente Moreno, cap alternativa tècnica ha disposat de la confiança suficient per sobreviure més d'un trimestre. Els resultats no han acompanyat però la impaciència, fruit de la proximitat contínua amb les places de descens, ha precipitat les decisions de la SAD del Nàstic.

Fa només cinc mesos José Antonio Gordillo va aterrar al Nou Estadi per mantenir-se a Segona amb tres victòries consecutives.

Gordillo va suplir Nano. L'heroi de l'anterior permanència va patir un final similar al del mateix Gordillo tot i arribar amb el cartell de salvador i líder del futur grana.

Rodri, Merino i Carreras tampoc van deixar bon record a l'afició del Nàstic que contempla preocupada unes fluctuacions no sempre inevitables i que impedeixen entendre cap a on es dirigeix el Nàstic.