Així ha estat el pas de Gordillo pel Nàstic

José Antonio Gordillo ha durat 13 jornades al Nàstic entre dues temporades. La seva etapa a la banqueta va començar a la primavera i a manca de tres partits per acabar-se la Lliga. Gordillo va salvar l'equip però ara el deixa com a cuer de Segona tres punts per sota de la permanència.

Dels capitans que van donar la cara el 15 de maig tan sols Manu Barreiro segueix al Nàstic. Van demanar disculpes i assumir la responsabilitat per l'acomiadament de Nano Rivas just en acabar-se la primera sessió amb el nou entrenador. Així va començar l'experiència de Gordillo al Nou Estadi.
DECLA XAVI MOLINA -15 de maig-

Hores després va fer-se oficial l'adéu d'Emilio Viqueira com a director esportiu. Tot plegat abans de competir una final per la salvació contra la Cultural Leonesa.
DECLA JOSÉ ANTONO GORDILLO -18 de maig-

La victòria inaugural i les següents davant el Huesca i el Rayo Vallecano van signar l'èxit rotund del tècnic. L'heroi de Zamora com a jugador va ser també l'heroi de la permanència des de la banqueta.
DECLA

La inestabilitat, però, neix a l'estiu per culpa d'una planificació esportiva discutible encapçalada per Arnal Llibert. Amb cessions d'última hora i apostes per jugadors que van patir lesions greus al seu dia, el vestidor segueix incomplet.
DECLA ARNAL LLIBERT -4 de setembre-

Ho va deixar tot davant la crida del Nàstc i ara marxa sense res, amb el Nàstic cuer i amb la sensació de no haver disposat d'un projecte estable per mantenir el rumb.