ERC es presenta com a alternativa de govern a Tarragona

Els partits ja preparen les eleccions municipals del mes de maig. Esquerra Republicana ha iniciat una campanya per donar a conèixer els candidats dels diferents municipi. A Tarragona, es presenten com a alternativa de govern i han anunciat que concorreran a les eleccions amb les seves sigles.

Desembarcament de la plana major d’Esquerra Republicana a Tarragona, en l’acte d’inici de la campanya ‘Ciutats republicanes, ciutats de progrés’. Més enllà de les referències a la política catalana, els republicans van defensar que són els únics que tenen un projecte de futur per Tarragona. En aquest sentit l’alcaldable d’Esquerra, Pau Ricomà, va recordar que l’actual alcalde, el socialista Josep Fèlix Ballesteros, continua com a investigat en el cas INIPRO, van rebutjar un cop més el projecte per construir habitatges a la zona de la Budellera i va denunciar la situació de degradació del barri del Port. Esquerra es presenta com a alternativa de govern i va anunciar que concorrerà a les municipals amb les seves sigles.

Un acte durant el qual va intervenir el conseller d’Ensenyament, el torrenc Josep Bargalló, que va assegurar que Tarragona ha d’exercir de capital i ha de tenir un projecte clar, també en ensenyament, cosa que, segons ell, ara no passa.

Aquest acte ha donat el tret de sortida a la campanya dels republicans per donar a conèixer els seus candidats a les eleccions del maig. Un altre dels objectius és demanar l’alliberament dels presos i el retorn dels exiliats.